4 lucruri esențiale pentru tranzacționare

În opinia mea, cine nu se pregătește în mod corespunzător, într-adevăr își scade șansele de succes înainte de a face clic pe butonul de cumpărare sau de vânzare. Este esențial ca fiecare nou trader sau investitor să înțeleagă pe deplin disciplinele necesare și, mai important, de ce sunt acestea până la urmă necesare, chiar de la început. În acest articol, voi împărți cele patru domenii cheie pentru a vă concentra mai eficient, lucru care nu numai că vă va ajuta să stabiliți dacă tranzacționarea / investirea automată este potrivită pentru dvs., dar, de asemenea, sper să vă ajute să vă atingeți obiectivele.Educație este locul unde începe călătoria și, din păcate, pentru mulți, aici se și termină. Majoritatea oamenilor spun că educația este răspunsul atunci când vine vorba de tranzacționarea cu succes și de investirea pe piețele financiare, lucru cu care nu sunt de acord.

Educația (mai exact lipsa ei) este într-adevăr motivul pentru care majoritatea traderilor pierd bani și nu reușesc să-și atingă scopul, deoarece majoritatea educației financiare este fie foarte greșită, fie înșelătoare - în mod intenționat intenționat -, fie inexistentă. Educația corectă este răspunsul și, fără ea, este posibil să vă regăsiți din nou de partea greșită a tranzacției, iar banii câștigați cu greu vor fi transferați în contul altcuiva.

Odată ce ați primit educația potrivită, aveți acum instrumentele de care aveți nevoie; dar asta nu înseamnă ca "navigația" este bună de la început? Un plan de tranzacționare solid trebuie să fie respectat de la bun început și trebuie să existe reguli. Întrucât un comerciant câștigă mai multă experiență pe piețe, își va dezvolta, fără îndoială, aptitudinile la nivele noi, însă, de la început, trebuie stabilite reguli. Este nevoie de disciplină pentru a adera la obiectivele de profit și pentru a opri pierderile, pentru a ști de ce cumpărați sau vindeți și pentru a repeta procesul de din nou și din nou.

Ar fi minunat dacă educația adecvată și disciplina ar fi suficiente, dar mă tem că nu. Răbdarea este o piesă cheie a puzzle-ului de tranzacționare și vine în două forme. În primul rând, trebuie să aveți răbdarea să lăsați piața să vină la dvs. În sensul că strategia dvs. bazată pe reguli identifică oportunitățile de tranzacționare cu risc scăzut și recompensă mare. Acesta vă spune exact la ce preț să intrați și să ieșiți de pe piață. Oamenii, în general, doresc să facă lucruri și să ia măsuri, fără să aștepte. Acest lucru este în conflict direct cu succesul în lumea comerțului. Trebuie să aveți răbdarea să așteptați ca prețurile să ajungă la punctele de intrare și de ieșire prestabilite. În al doilea rând, odată ce vă aflați într-o tranzacție, trebuie să aveți răbdarea pentru a o lăsa să evolueze conform planului, să câștige sau să piardă.

Adevărul este că nu există multe modalități de a face bani pe piețe, indiferent că este bursa de valori sau bursa forex. Cumpărați ieftin și vindeți scump, punct. Aceasta înseamnă că aveți o strategie care vă ajută să identificați mișcările de pe piață în avans, cu un grad foarte ridicat de precizie. Știind că singurul lucru care determină transformarea și mișcarea prețurilor de pe piață este cererea și oferta semnificative, strategia dvs. trebuie să facă o treabă foarte bună de cuantificare obiectivă a cererii și ofertei. Acest lucru trebuie să fie fundamentul strategiei dvs., fie că este vorba de venituri pe termen scurt sau de avere pe termen lung.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

38 de site-uri pentru investitorii la bursă

38 de site-uri pentru investitorii la bursă

Educația financiară devine o responsabilitate a celor pasionați de trading, iar o dată cu dezvoltarea internetului, au apărut multe website-uri care furnizează date și informații d..
 •   1
 •   2
 •   7532
 •   2
Despre tranzactionarea la bursa - experienta personala

Despre tranzactionarea la bursa - experienta personala

Sunt trader. Am ales aceasta meserie atat din pasiune, cat si din dorinta de a-mi dobandi libertatea financiara. Ca si orice alt domeniu, cariera de trader presupune mult efort, mu..
 •   0
 •   0
 •   1979
 •   0
Cum tranzacționăm cu petrol pe bursă

Cum tranzacționăm cu petrol pe bursă

Mai întâi de toate, este bine să înțelegi câteva aspecte ce țin de tranzacționarea petrolului. De ce este valoros? Importanța lui stă în aceea că este util dincolo de a ne alim..
 •   0
 •   0
 •   1462
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!