Cum să cumpărați bitcoin?

Cu o înțelegere fermă a ceea ce este Bitcoin și a felului în care funcționează portofelele portofelele pentru bitcoin, este posibil să fiți interesat să obțineți pentru dvs. o parte din moneda digitală. Întrebarea este: Cum puteți obține bitcoin?

https://youtu.be/b5_WHtFRXzs

Pe baza înțelegerii că bitcoin provine inițial din procese "miniere", s-ar putea să credeți că aceasta este cea mai bună modalitate de a obține unele pentru dvs. Din păcate, acest lucru a devenit din ce în ce mai dificil, întrucât bitcoin a crescut în popularitate. Pe măsură ce au fost introduse dispozitive mai puternice, specifice minelor, iar numărul de bitcoin care urmează să fie exploatate a scăzut, devine din ce în ce mai nerealist ca indivizii "medii" să ia parte în cadrul acestei activități.

Un alt mod de a obține prețioasa monedă virtuală este să le câștigați ca și cum ați face orice altă monedă: prin furnizarea de bunuri sau servicii în schimbul monedei digitale. Există site-uri care au oferte pentru locuri de muncă care plătesc în bitcoins, mai degrabă decât moneda tradițională. De asemenea, puteți solicita angajatorului dvs. actual să vă plătească în bitcoin, ceea ce poate fi o opțiune bună pentru freelancerii internaționali, în special.

Cu toate acestea, nu există nici o lipsă de opțiuni pentru cumpărarea bitcoins. Opțiunile de cumpărare includ numerar, utilizarea cardurilor de credit și de debit prin intermediul serviciilor on-line, transferuri inter-bancare, utilizarea serviciului PayPal sau a altor servicii de plată digitală sau schimbul de alte monede digitale pentru bitcoin. În unele centre urbane, este posibil să cumpărați bitcoin de la un bancomat ATM sau puteți opta chiar și pentru un schimb față în față pentru a reduce amprenta monetară. Cei interesați să cumpere moneda ar trebui să facă unele cercetări pentru cele mai bune opțiuni disponibile în locațiile lor, deoarece aceste servicii au tendința de a diferi de la o țară la alta.

În plus, deși nu a fost încă aprobată, ideea de trusturi de investiții special concepute pentru a permite oamenilor să achiziționeze acțiuni în moneda digitală fără a fi nevoie să cumpere sau să stocheze bitcoins ei înșiși este în curs de dezvoltare. În timp ce Bitcoin Investment Trust este o opțiune deja dezvoltată, Bitcoin Superfund și Winklevoss Bitcoin ETF sunt alternative propuse spre aprobare.

Desigur, aceleași bune practici pentru siguranță și încredere atunci când trimiteți bani în schimbul a ceva, se aplică, de asemenea, în căutarea bitcoins. Deoarece serviciile Bitcoin nu sunt reglementate în același mod ca monedele tradiționale, este esențial să găsiți vânzători de încredere și vă recomandăm să obțineți identitățile lor din lumea reală și să confirmați că există suficientă încredere înainte de a furniza fonduri în schimbul bitcoin.

Deși există o mulțime de căi disponibile pentru procurarea bitcoin, obținerea lor poate fi și mai complicată decât s-ar părea la o primă vedere și va depinde foarte mult de locul în care locuiți. Cu toate acestea, pe măsură ce moneda digitală câștigă popularitatea majorității și se adaugă mai multe opțiuni de cumpărare la lista curentă, procesul va deveni mai ușor.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

Cum folosim divergențele grafice în tranzacționarea Bitcoin

Cum folosim divergențele grafice în tranzacționarea Bitcoin

Indiferent de instrumentele financiare pe care alegi să le tranzacționezi, toate au proprietăți și caracteristici comune, variațiile acestora fiind ceea ce le face să fie diferite...
 •   0
 •   0
 •   4429
 •   0
Ce este bitcoin? O platformă, o monedă, o bursă

Ce este bitcoin? O platformă, o monedă, o bursă

Bitcoin reprezintă lucruri diferite pentru diferite persoane. Pentru unii, este vorba despre un viitor al mișcării libere a monedelor, independente de orice bancă centrală, ceea ce..
 •   0
 •   0
 •   1202
 •   0
Ce anume dă valoarea bitcoin-ului?

Ce anume dă valoarea bitcoin-ului?

Moneda digitală bitcoin are o foarte mare bază de susținători, face în mod regulat obiectul titlurilor ziarelor (fie ele digitale sau nu) și inspiră nenumărați investitori să ia în..
 •   0
 •   0
 •   1296
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!