Găsește o metodă și folosește-o doar pe ea

Din păcate, sunt atât de mulți traderi nu găsesc niciodată profituri consecvente pe piețe (valutară sau nu), deoarece caută mereu următorul lucru pont sau, și mai grav, "Sfântul Graal". Ei nu găsesc niciodată o metodă la care să și rămână. În schimb, continuă să caute o dovadă a conspirației care nu (și nu va) există vreodată. Prin lipirea unei metode stabile, un comerciant își oferă ocazia să cizeleze această metodă și să profite (financiar) de pe urma ei.

Găsirea unei metode care este simplă, dar pentru a avea o metodă în care să poți crede, este nevoie ca aceasta să fie bazată pe logică. Strategiile de tranzacționare a acțiunii prețului îți pot oferi o un avantaj colosal. Există multe semnale bazate pe acțiunea prețului, dar câteva exemple sunt: bullish și bearish engulfing, Pin-Bar-ul, Inside-Bar-ul și 2 Bar Reversal.

Price Action-ul îți oferă șansa de a intra și de a tranzacționa cu cât de puțin sau cât de mult dorești. Tranzacționarea în acest fel îți oferă atât timp cât dorești, pentru a-ți perfecționa și a deveni expert în abordarea pe care o folosești.

După ce ai găsit o metodă de tranzacționare cu care te simți confortabil, trebuie să o cizelezi, să planifici bazându-te pe ea și apoi, cel mai important, să îi rămâi fidel. Dacă de fiecare dată când pierzi o tranzacție, începi căutarea unei metode noi, niciodată nu îți vei perfecționa abilitățile de tranzacționare cu acea metodă - nu vei ajunge s-o cunoști.

Având o credință falsă cum că Sfântul Graal al trading-ului există, va fi contraproductiv pentru eforturile tale de tranzacționare să te lansezi în căutarea lui. Odată ce ești mulțumiți de metoda pe care ai ales-o, trebuie să îți concentrezi toate eforturile intelectuale pentru a deveni cel mai bun trader care poate folosi această metodă.

Perfecționarea strategiei de tranzacționare
Odată ce ai stabilit strategia, va trebui să practici, să practici și iar să practici. Perfecționarea metodei înseamnă formularea unui plan și a regulilor pentru orice situație pe care o poate prezenta piața. După ce treci prin acest proces, nu există absolut nici un motiv pentru care să mai pierzi bani.

Numai odată ce un trader și-a dovedit că strategia sa de tranzacționare este profitabilă pe o perioadă de timp semnificativă, el poate lua în considerare virarea și plasarea de bani reali în contul de tranzacționare. Durata acestui proces va varia de la trader la trader și va depinde de ceea ce se simte a fi confortabil. Unii vor dori să înceapă să tranzacționeze live după doar trei luni și alții după cel puțin 12 luni. Orice mai puțin de trei luni probabil nu îți va oferi suficient timp pentru a determina dacă metoda de tranzacționare va fi profitabilă pentru călătoria de lungă durată pe care această profesie o presupune. Chiar dacă ai avut o rată mare de câștig în timpul demo-ului și te grăbești să treci la contul real, poți descoperi că metoda nu funcționează așa cum te așteptai. Lecția de învățat: găsirea metodei de tranzacționare este precum găsirea unui soț / unei soții - este întotdeauna mai bine să vă rezervați timpul pentru a vă cunoașteți astfel încât să știți în ce vă angajați.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

Cum să îți stabilești corect obiectivele în trading

Cum să îți stabilești corect obiectivele în trading

Înainte de a putea realiza un lucru, trebuie să-l vezi clar. (Alex Morrison) Uneori, traderii depun efort să își ducă planul la bun sfârșit și reușesc să facă acest lucru, iar al..
 •   0
 •   0
 •   4077
 •   0
6 cele mai bune strategii de trading bazate Price Action

6 cele mai bune strategii de trading bazate Price Action

Nu de puține ori vei întâlni, indiferent că discutăm de forumuri, blog-uri sau site-uri cu tradiție, planșe efectiv sufocate de indicatori (matematici). Dacă te vei uita și la poze..
 •   1
 •   0
 •   4787
 •   0
Strategii de tranzacționare cu suport și rezistență

Strategii de tranzacționare cu suport și rezistență

În acest articol vom discuta despre cele două moduri de tranzacționare în zonele suporturilor și rezistențelor, bineînțeles în contextul confirmării lor de către preț, străpungerea..
 •   0
 •   0
 •   2130
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!