Importanța păstrării încrederii

S-ar putea să aflați că, în ciuda celor mai bune intenții ale Dvs., încă mai aveți mari dificultăți în a respecta regulile strategiei de tranzacționare cu care v-ați decis să mergeți înainte pe piața valutară internațională. Nu vă speriați, deoarece mulți alți traderi au aceeași problemă. De ce se  întâmplă asta, vă întrebații? Pentru a răspunde la această întrebare, să luăm în considerare un tip de tranzacționare pe care să puteți obține cu ușurință un set de reguli pe care ar trebui să le puteți schimba în mod consecvent, pentru a vă adapta situațiilor din piață. Metoda, în discuție, este Swing Trading, dar, în ciuda caracteristicilor sale inerente de a furniza astfel de facilități, mulți dintre utilizatorii săi sunt încă în imposibilitatea de a tranzacționa cu disciplina necesară.Comercianții Swing caută noi oportunități de tranzacționare prin detectarea perechilor de monede care, pe termen mediu, pregătesc un nou impuls. Odată ce au deschis noi poziții, ei încearcă să le susțină pentru perioade cuprinse între câteva zile și săptămâni. Practic, ei încearcă să comercializeze perechile de valute utilizând oscilațiile lor intra-săptămâni sau intra-lună între condițiile de supra-cumpărare și de supra-vânzare. Unii experți avertizează că acest tip de tranzacționare este cel mai bine de realizat atunci când piața este tranzacționată în lateral și nu urmărește o tendință, deși, din experiență, pot spune că funcționează în ambele situații (trading și trending).

Swing trading oferă o bază mai bună pentru o strategie de tranzacționare decât multe alte metode populare. Acest lucru se datorează faptului că puteți detecta mai ușor noile condiții de intrare și ieșire utilizând punctele de trecere a mai multor indicatori tehnici adecvați, de ex. RSI și Stochastic. În ciuda acestor avantaje evidente, mulți comercianți încă mai întâmpină dificultăți în a schimba această tehnică cu disciplina necesară pentru a-și respecta strategiile de tranzacționare. Dacă studiați înregistrările istorice ale oricărei perechi de monede pe care a-ți tranzacționat-o, ele evidențiază în mod clar maxime și minime bine structurate? Formându-vă un punct de vedere analizând situația din istorie, tranzacționarea unor astfel de modele pare relativ ușoară.

Totuși, veți descoperi că realitatea este o poveste diferită. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să aveți răbdare atunci când căutați noi puncte de intrare. În plus, trebuie să aveți o mentalitate care să facă față temerii generate de minusurile pe termen scurt în capitalul deschis. Trebuie să aveți încredere în strategia dvs. de tranzacționare și să vă concentrați pe obiectivele pe termen lung, fără a fi abătut de eventualele evenimente negative care determină mișcarea prețurilor în direcția opusă pozițiilor Dvs.

Veți constata, totuși, că aceste abilități sunt greu de stăpânit deoarece tranzacționarea în timp real generează emoții nedorite pe care le veți găsi greu de suprimat. Veți avea nevoie să dezvoltați curajul convingerilor Dvs., precum și să vă îmbunătățiți mental modul de gândire (să deveniți mai pozitiv, mai optimist), astfel încât să puteți face față fluctuațiilor contra-trend și să vă concentrați asupra imaginii de ansamblu. Pe scurt, trebuie să găsiți căi de dezvoltare a credinței și a încrederii în strategia Dvs. de tranzacționare.

Voting postare: 1

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

Să tranzacționez intra-day sau swing?

Să tranzacționez intra-day sau swing?

Haide mai întâi să vedem care sunt diferențele dintre aceste două abordări. Day-trading-ul presupune tranzacționarea în cadrul unei zile. Într-o formulare explicată în mai multe..
 •   0
 •   1
 •   1323
 •   0
Strategii de swing trading

Strategii de swing trading

Swing-trading-ul este foarte popular în rândul traderilor Forex din două motive principale. În primul rând, strategiile de tranzacționare de acest tip includ, de obicei, tehnici de..
 •   0
 •   0
 •   1164
 •   0
Avantaje și dezavantaje în swing-trading

Avantaje și dezavantaje în swing-trading

Swing trading-ul este de departe una dintre cele mai populare metode de a tranzacționa piețele financiare. Dar, ca și în cazul oricărui tip de strategie, există atât avantaje cât ș..
 •   0
 •   0
 •   1097
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!