Malta și transportul public bazat pe block-chain

Malta a intrat într-un parteneriat cu Omnitude - o platformă de middleware pentru mai multe întreprinderi - pentru a utiliza block-chain-ul cu scopul de a-și îmbunătăți serviciul de transport public prin dezvoltarea unei platforme de transport și logistică utilizând tehnologia middleware a companiei.

Ian Borg, ministrul pentru transport, infrastructură și proiecte ale capitalei din Malta, a comentat într-un comunicat de presă despre faptul că el crede în tehnologia blocchain a Omnitude și în potențialul său larg de utilizare de către guvern. Potențialul poate fi văzut pentru o serie de departamente guvernamentale, urmând ca aceasta să fie o platformă tehnologică de bază, ca parte a angajamentului de a stimula inovația. Aceasta va îmbunătăți calitatea vieții și va spori accesul cetățenilor maltezi la informații. Tehnologia Blockchain este o parte esențială a strategiei tehnologice naționale care va face posibilă transformarea diferitelor sectoare. "

Omnitude a apărut pentru prima dată ca un nou concept în ecosistemele de tip blockchain, porning de la o agenție de comerț electronic de existentă și bine stabilită. Compania încearcă să construiască mai multe soluții de tip blockchain care să integreze atât programele de întreprindere, cât și lanțurile de aprovizionare.

Guvernul din Malta a aprobat, de asemenea, la începutul acestui an, o strategie de block-chain, devenind una dintre primele țări din lume care au încorporat o strategie națională bazată pe tehnologia sa.

Pe lângă lucrul la îmbunătățirea sistemului de transport al națiunii, Omnitude este, de asemenea, partener cu Formula 1, având scopul de a aduce beneficii pe parte de block-chain proiectelor avansate de curse și inginerie.

Chris Painter, CEO și fondator al Omnitude, a explicat: "Guvernele din întreaga lume încep să vadă potențialul block-chain pentru reducerea costurilor și eficientizarea serviciilor. Malta are un guvern extrem de progresist și suntem încântați de potențialul pe care îl aduce acest parteneriat. Ca o tehnologie middleware, cazurile potențiale de utilizare ale Omnitude sunt uriașe și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu guvernul maltez pentru a explora capabilitățile ecosistemului larg al blocurilor Omnitude. "

De la începutul lunii martie 2018, Malta a muncit din greu pentru a se stabili ca un hub Bitcoin. Țara a salutat recent Binance din Hong Kong, și în prezent stabilește o reședință nouă în urma controlului reglementar din Asia. La doar un an, Binance este una dintre cele mai mari și mai cunoscute exchange-uri de criptovalute din lume.

Săptămâni mai târziu, a fost anunțat faptul că bursele de schimb japonez OKEx și platforma de investiții în fonduri pe bază de blocuri Neufund deschideau birouri în interiorul granițelor insulei.

Malta și-a consolidat reputația de fan al block-chain-ului, propunând trei noi facturi de criptovalută, inclusiv proiectul Autorității Digitale pentru Inovare din Malta, care se concentrează mai mult asupra aranjamentelor de guvernare și să supravegheze legalitatea platformelor de distribuire a registrelor distribuite (DLT); acordul privind tehnologiile și serviciile impune ca furnizorii de servicii tehnologice să facă obiectul unui proces de înregistrare; de asemenea este în lucru și un proces care va avea scopul sp reglementeze ofertele inițiale de monede (ICO).

Și iată cum, acolo unde se vrea, progresul poate să înceapă să facă parte din viața oamenilor.
Voting postare: 1

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!