Idei de afaceri profitabile pentru 2017

Pentru cei ce vor sa investeasca in afaceri si sa intre in lumea business-ului, anul 2017 este unul tocmai potrivit pentru acest lucru. Si cum exista multe oportunitati de afaceri, nu trebuie decat sa identifici ce anume ti se potriveste si ar avea succes pe piata. Daca esti entuziasmat la o idee de afacere si vrei sa te implici, ar fi bine sa dezvolti un plan business care iti va transforma ideile in realizari. Iata cateva idei de afaceri care iti pot aduce profit in 2017:

Afaceri de acasa

Poti fi freelancer (liber profestionist), adica sa lucrezi independent si sa fii propriul tau sef. Avand acces la internet, poti sa iti oferi serviciile online si sa lucrezi la orice proiect care ti se potriveste. Astfel, daca ai experienta si specializarea necesara, poti lucra ca programator, editor, blogger, designer web, traducator, consultant financiar sau juridic. Freelancing-ul, de altfel, presupune mai multe feluri de activitati, printre care si furnizarea de servicii foto, muzica, organizare de evenimente, comercializarea produselor cosmetice etc.

Avantajul afacerilor la domiciliu consta in faptul ca ai un program flexibil, poti lucra cand poti si poti petrece mai mult timp cu oamenii dragi. Mai mult, nu trebuie sa te deplasezi la serviciu pierzand timp si bani pe transport. Fiind freelancer ai posibilitatea sa te dezvolti rapid in directia in care ti-o doresti, sa castigi atata cat iti doresti fara sa pierzi 8 ore pe zi la un loc de munca.

Afaceri in turism

Ideea de a deschide o agentie de turism este una foarte profitabila, atata timp cat piata serviciiolr turistice este vasta si dversificata. Exista mai multe tipuri de turism: turism rural, sportiv, cultural, gastronomic, medial, familial etc. Conform comunicatelor de presă ale Ministerului Turismului, la nivelul anului 2016, incasarile din turism au fost de aproximativ 300 miloane euro iar numarul de turisti care viziteaza tara noastra creste de la an la an.

Cel mai profitabil tip de turism ramane a fi cel rural, pentru ca tot mai multi oameni, sufocati de viata de la orase, isi doresc sa isi petreaca vacantele in zone linistite cu traditii. Exista multe idei de dezvoltare a acestei afaceri, tot ce ai nevoie este sa investesti si sa iti formezi o echipa din oameni autentici si dornici sa isi impartase experienta cu turistii.

Afaceri imobiliare

Nu trebuie sa fii un investitor bogat sa ca poti initia o afacere in domeniul imobiliar. Dar trebuie sa fii un om bine informat, adica sa stii care este situatia pietei si tendintele acesteia pentru viitor, sa fii motivat si inarmat cu multa rabdare. Mai mult, ca sa ai profit in acest domeniu, trebuie sa fii un bun negociator si sa cunosti foarte bine preturile. Iar pentru a rezista in acest domeniu, este recomandabil sa investesti pe termen lung, fapt care iti va genera bani lunar. Mai multe idei despre o investitie imobiliara profitabila poti citi in acest material

Avantajul investitiei intr-o afacere imobiliara consta in faptul ca acest domeniu este unele dintre putinele care nu dau faliment din cauza unor crize sau probleme economice globale.

Multi antreprenori si-au dezvoltat afacerile pornind cu investitii modeste si ajungand la business-uri de succes. Indiferent care este tipul de afacere pe care doresti sa il dezvolti, trebuie sa tii cont de faptul ca administrarea unei afaceri necesita motivatie, talent si foarte multa munca.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

Tehnici și strategii pentru creșterea vânzărilor

Tehnici și strategii pentru creșterea vânzărilor

Succesul în vânzări este proporțional cu exersarea continuă și promovarea inteligentă a acestui tip de afacere. Cu cât lucrezi și te dedici mai mult acestui domeniu, cu atât mai mu..
 •   0
 •   0
 •   4267
 •   0
4 modalități pentru a-ți ridica afacerea în top până în 2018

4 modalități pentru a-ți ridica afacerea în top până în 2018

Să menții și să dezvolți o afacere nu este un lucru ușor, dar nici nu e nevoie să ai o super putere ca să realizezi acest lucru. Dacă ești un proprietar de afacere și cochetezi cu ..
 •   0
 •   0
 •   2194
 •   0
De ce sunt economiile considerate pierderi?

De ce sunt economiile considerate pierderi?

Cand vine vorba de bani, multi sunt de parerea ca economisirea este un lucru inteligent din punct de vedere financiar. Valorile si principiile culturii financiare se rezuma la idei..
 •   1
 •   1
 •   1631
 •   0
In perioada martie-mai se asteapta o crestere a afacerilor

In perioada martie-mai se asteapta o crestere a afacerilor

Potrivit datelor publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică, managerii firmelor din România se aşteaptă la o creştere a afacerilor în industrie, construcţii, servicii şi ..
 •   0
 •   0
 •   1426
 •   0
Cum folosim abilitatile din poker in tranzactionarea la bursa

Cum folosim abilitatile din poker in tranzactionarea la bursa

Din ce in cei mai multi oameni pasionati de poker au reusit sa isi foloseasca in ultima vreme abilitatile si strategiile de joc, si sa intre cu succes in lumea burselor. De ce? Pen..
 •   0
 •   0
 •   1730
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!