TeleTrade

Am observat ca unii bloggeri BigTrade discuta despre brokerii din Romania…

M-am gandit sa scriu si eu cateva cuvinte despre un broker care, pe mine personal ma stimuleaza atat intelectual cat si profesional, un broker cu care lucrez de 10 ani si care mereu mi-a inspirat incredere si succes. Este vorba de TeleTrade Romania - o firma de investitii care ofera o gama variata de instrumente de tranzactionare pe pietele financiare pentru investitorii la bursa.

Cum am inceput sa lucrez cu TeleTrade

A existat o perioada in care imi doream foarte mult sa investesc cu ajutorul unui broker la bursa si trebuia sa aleg unul. Citind multe materiale despre brokeri, mi-am dat seama ca trebuie sa lucrez cu cineva care sa fie autorizat de autoritatile financiare, sa fie de incredere si sa ma ajute oricand am nevoie. Am analizat clasamentul brokerilor de pe site-ul BVB... dar nu am gasit nimic interesant. Am accesat paginile brokerilor din Romania, iar site-ul celor de la TeleTrade mi-a captat atentia in mod special. De ce: in primul rand m-a atras interfata site-ului, interfata foarte comoda si clara, ca mai apoi sa ajung total impresional de materialele educative postate de ei si anume, analizele grafice, analizele tehnice, articolele psihologice, stirile..Trebuie sa recunosc ca nu prea intelegeam la inceput ce presupune tranzactionarea sincronizata sau acel proiect de recompensa de 24% anual pe cont.. Dar ultierior m-am convins ca e vorba de un profit super ok.

Mi-a placut ca ei sunt in pateneriat cu Bursa din Varsovia unde se tranzactioneaza in volume de sute de milioane zilnic pe foarte multe instrumente, dedicate atat investitorilor (ETF-uri, actiuni, indici) cat si speculatorilor (contractele derivative de tip futures si options). Mai mult, am aflat ca TeleTrade este o retea extinsa de reprezentante opereaza in 11 tari UE si este reglementata de Directiva Pietelor de Instrumente Financiare. Deci totul este absolut transparent si sigur.

Cum am fost indrumat spre succes

Faptul ca ei sunt prezenti in 30 de tari din intreaga lume m-a facut sa inteleg ca TeleTrade este o firma serioasa si generatoare de succes pentru investitorii la bursa.

Prin urmare, am luat legatura cu ei. M-a indrumat, in mod special, Catalin Chivu – astazi CEO TeleTrade. Eu, care gandeam in acea perioada sa imi depozitez banii la banca, am primit un sfat din partea dumnealui: “Eu zic sa investesti acesti bani pe piata valutara. Sunt multi traderi care si-au deschis conturi de tranzacționare in USD si au avut doar de castigat.”

Consider ca un broker de incredere trebuie sa ofere educatie si suport clientilor sai. Astfel, poti incepe sa iti dezvolti propriul plan de afaceri, fiind increzator ca brokerul tau te va ajuta in acest lucru: iti poti dezvolta propria strategie (in funcție de apetitul de risc, bineinteles), in functie de timpul dedicat tranzactionarii la calculator si de marimea contului.

Astazi vad pe net multe reclame agresive ale brokerilor care tind sa atraga investitorii. TeleTrade nu este la fel!

Sfatul meu este sa fiti atenti cand va alegeti brokerul! Or’, un broker serios nu contacteaza agresiv clientii și nu le face oferte nerealiste sau promisiuni de castig imediat. Un broker de incerede nu iti promite o imbogatire peste noapte, pentru ca tranzactionarea pe piata valutara nu este un joc de noroc.

Referindu-ma la tine, citirorule, vreau sa fii constient de faptul ca tu detii controlul banilor tai, in fiecare secunda! Investind pe piata valutara, iti poti folosi banii proprii in orice moment. Investind in depozitele bancare, nu ii mai poti folosi atunci cand ai nevoie. Deci, tu faci diferenta. Piata valutara inseamna mai mult decat BVB care nu apare pe radarele marilor fonduri de investitii. BVB nu este o bursa cu lichiditate mare. Iar piata valutara internationala iti ofera mult mai multe oportunitati! Trebuie doar sa iti privesti investitiile ca pe un business insotit de un plan bine pus la punct, in functie de propriul apetit de risc. Succesul pe care ti-l doresti este definit de strategie, educatie si disciplina in trading!

Tu cu ce broker lucrezi?
Care sunt criteriile care te-au determinat sa faci aceasta alegere?

Astept comentariile tale la articolul meu de pe blog!

Bafta multa!

Voting postare: -3

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

Admiral Markets

Admiral Markets

Astăzi mi-am propus să fac o scurtă prezentare despre unul din cei mai competitivi brokeri din România, reglementat și apreciat la nivel internațional – Admiral Markets. Având o a..
 •   0
 •   0
 •   4032
 •   1
TradeVille

TradeVille

TradeVille este un Introducing Broker pentru Europa-IG brokerul pentru CFD-uri si este una dintre cele mai cunoscute companii de brokeraj din Romania. Fiind fondata in 1994 si purt..
 •   0
 •   0
 •   4045
 •   0
Lista Brokeri Bursa de Valori Bucuresti

Lista Brokeri Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti continua de dezvolte o piata competitiva in Europa, oferind companiilor de investitii oportunitati de finantare. In ultima perioada, BVB a inregistrat o c..
 •   0
 •   0
 •   6624
 •   1
Despre tranzactionarea la bursa - experienta personala

Despre tranzactionarea la bursa - experienta personala

Sunt trader. Am ales aceasta meserie atat din pasiune, cat si din dorinta de a-mi dobandi libertatea financiara. Ca si orice alt domeniu, cariera de trader presupune mult efort, mu..
 •   0
 •   0
 •   2816
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!